TEL: +31 6 22 60 87 58

Home

Is Leiden nog onbekend voor u? Of al bekend? Wandelend, varend of fietsend kunt u met freelance gids Linda zo veel meer zien en te weten komen.

Wilt u ook een uitleg over wat u ziet en wilt u niks missen en niet na hoeven denken over de route? Dan leidt Linda u graag rond. Zo komt u meer te weten over prachtige klassieke bouwstijlen, de meest idyllische plekjes, historische weetjes en merkwaardige gebeurtenissen uit het verleden. Zo geniet u volop van de levendige historische binnenstad met mooie grachten en sfeervolle cafés. De ervaring leert dat in een groepje met een gelimiteerd aantal gasten de wandeling het meest tot zijn recht komt.

Leiden is ook schitterend vanaf het water. Heerlijk relaxed glijdt Leiden aan u voorbij. U komt op bijzondere plaatsen en uw gids geeft ook hier uitleg over wat u ziet.

Wilt u wat meer zien in korte tijd? Of ook een plek buiten het centrum bezoeken? Kies dan voor de fiets.

Wandelend, per boot of per fiets. Of een combinatie? Voor u verzorgen we graag uw ontdekkingstocht door Leiden.

En wat te denken van de enorme keuze aan musea die in Leiden te vinden is. Ook dat kunnen wij inpassen in uw bezoek aan Leiden.

Wij bieden diverse arrangementen aan waarbij wij u de keuze laten. Neem gerust contact op. Wij vertellen u er graag meer over.


Zittend op een drijvend Leids terras,
je zou toch willen dat het heel vaak zo was.
Windstil, rimpelloos water,
twee muurgedichten, de Korenbrug, het Stadhuis, zo veel moois om je heen..
Van toen en nu
bij "voor af en toe"
het is dat de stadhuisklok speelt
en zegt dat ik naar huis toe moet...