TEL: +31 6 22 60 87 58

Uw gids

Na meerdere jaren als reisleiding in de zomer & winter op diverse buitenlandse bestemmingen te hebben gewerkt, ben ik nog steeds met vol enthousiasme als freelance gids op pad. Voor binnenlandse - en buitenlandse opdrachtgevers.
Met het nationaal gidsendiploma en door lid van de Nederlandse organisatie Guidor in Amsterdam ben ik werkzaam als gediplomeerd freelance gids.

"Gasten te laten genieten van o.a Leiden en haar prachtige duin- en kustgebied in de nabije omgeving. Een ieder te verrassen, misschien wel met bekende of onbekende buurten, stegen en pleinen, fietspaden. Met een verhaal. Of juiste de stilte tijdens de fietstochten in de duinen. Op een van de rondleidingen zou ik u graag welkom heten. Naast Leiden is er nog zo veel moois in Nederland te zien. Het enige wat u hoeft te doen, is uw voordeur thuis dicht te trekken en naar buiten te gaan, dan kan er o.a. een Leidse wereld voor u open gaan. Mocht u naar Den Haag of Delft willen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Graag tot ziens.
Linda